• screen-shot-2017-10-09-at-12-02-29

HOTSPOT HUTSPOT

In Hotspot Hutspot helpen tieners na schooltijd met koken en 's avonds met uitserveren van het eten. Wij ontwierpen de huisstijl van Hutspot en maakten posters die uitleggen hoe je een brood bakt, een tafel indekt, of welke groente en fruit er in welk seizoen groeien. Zo kan je altijd even spieken.
helejaar

Hotspot hutspot wil kwetsbare groepen mensen activeren en ze helpen om deel te nemen aan de maatschappij. Iedereen is welkom bij Hotspot Hutspot. De huisstijl maakten we daarom vrolijk en laagdrempelig. Zo hebben alle groentes en gebruiksvoorwerpen een gezichtje gekregen. Alsof de broccoli en de pepermolen je graag persoonlijk uitnodigen.

tafeldekbroodbak


We integreerden hierbij educatieve elementen met vormgeving. Zo ziet het eruit als gewoon een gezellige poster van Hutspot - maar staat er ondertussen wel haarscherp uitgelegd hoe alles werkt.

p1020180-1

p1020085

Vet handig, voor als je het even bent vergeten hoe het ook alweer werkt. Want dat mag bij Hutspot. En ze snappen ook dat je dan niet zo’n zin hebt om het wéér te vragen. Maar dan kijk je gewoon naar de leuke poster. En dan snap je het heus weer, en voel je je ook een beetje begrepen. Zo doen ze dat, bij Hutspot. En wij bij Makii doen het ook graag zo.

Wil je ook een keer met ons samenwerken? Lijkt ons te gek!
Stuur een mailtje naar mielo@makii.nl

Dit vind je vast ook mooi!