Gratis verzending vanaf 27,95€
2-3 werkdagen levertijd
Persoonlijke cadeauservice
Makii TAILOR MADE

Makii TAILOR MADE

Met Makii TAILOR MADE ontwerpen we uniek, gek en duurzaam speelgoed.

Omdat we geloven dat een bijzonder verhaal een uniek product nodig heeft, ontwerpen we nieuwe producten van de grond op en zoeken we naar de meest geschikte vorm die nodig is om het verhaal over te brengen.

Makii TAILOR MADE is een full-service ontwerpstudio;
de gehele productie van concept, ontwerp tot productie nemen graag ophanden.Makii Studio Dudok
Makii Studio Dudok
Makii Studio Dudok
Makii Studio Dudok

DUDOK – HORECA PAKKET

Met creatieve producten zoals stickers, tijdelijke tatoeages en een doe-boek willen we kinderen uitnodigen om de wereld van eten te ontdekken en creatief bezig te laten zijn tijdens het ontbijt, lunch of diner. Een moment voor kinderen om te spelen en voor ouders om te ontspannen en een gelegenheid voor u om uw etablissement op een unieke manier te promoten!

Voor Dudok ontwikkelde Makii een opmaat gemaakt mini avonturenboek!

dudok.nl

CITIZEN M – MERCHANDISE

Om de opening van nieuwe CitizenM hotels te herdenken, heeft Makii avontuurlijke pins ontwikkeld die uniek zijn voor elke locatie. Iets kleins voor de bezoekers om hun unieke ervaring te herinneren.

citizenm.com

citizen m enamel pins

happi kids magazine tattoo
Tattoo vellen

HAPPI KIDS – TATTOO’S

Voor Happi.Kids Magazine, de kindereditie van Happinez, hebben we een opmaat tattoeage-blad ontwikkeld gevuld met sterren, raketten, astronauten en aliens voor hun astrologie nummer dat als extraatje aan het magazine werd toegevoegd.

Happinez.nl/happi.kidz

HEJ KLIPPA – MURAL

Voor de Haarlemse kinderkapper Hey Klippa verzorgden Makii TAILOR MADE een kleurrijke mural gevuld met gekke karakters en natuurelementen om van een normale knipbeurt een heus jungle avontuur te maken.

hej klippa wall art
hej klippa wall art
hej klippa wall art
hej klippa wall art
hej klippa wall art
hej klippa wall art

zigzag boek vehicles voertuigen
zigzag boek vehicles voertuigen
zigzag boek vehicles voertuigen
zigzag boek vehicles voertuigen

LANNOO – CHILDREN’S BOOK

In samenwerking met de Belgische uitgever Lannoo creëerden we een 2 meterbreed Zigzag Voertuigenboek vol met weetjes en zoekopdrachten over vuiniswagens, bouwvoertuigen, racefietsers en alles er tussen in.

LIVERPOOL FC – COLOURING PICTURE

We hadden de eer om samen te werken met de prestigieuze Liverpool F.C. en creëerde twee op maat gemaakte voetbal kleuravonturen.

Met een Super Stickering-poster en een gigantische kleurplaat nodigden we kinderen uit om samen met hun favoriete spelers te voetballen en zelf Liverpool-kampioen te worden.

liverpoolfc.com

Liverpool FC colouring picture
Liverpool FC stickers
Liverpool FC colouring picture stickers

meneer paprika menukaart
meneer paprika ontwerp kaartjes
meneer paprika muurschildering

MENEER PAPRIKA – IDENTITY DESIGN

Meneer Paprika, een heerlijk gekke speelgoedwinkel in Haarlem, vroeg Makii om hun identiteit opnieuw te interpreteren en te helpen met het ontwikkelen memorabel briefpapier en merchandise.

De producten die we hebben geleverd zijn onder andere een lunchmenu, canvas-tas, koffie-spaarkaarten, een cadeaukaart, inpak-tape, live schilderijen en mega grote muurschildering.

meneerpaprika.nl

EXPAT VALLEY TRIP KID

Er zijn veel kinderen die thuis achterblijven als gevolg van de voor werk reizende ouders met alle vaak negatieve gevolgen van dien.

Samen met Expat Valley ontwikkelde Makii Tailormade de Trip Kid.

Met de Trip Kid wil Expat Valley een positieve verandering brengen door kinderen en ouders met uniek speelproducten verbonden te houden, ongeacht hun locatie op onze grote wereldbol.

Expat Valley trip kid packaging
Expat Valley trip kid
Expat Valley trip kid
RET raamstickers
RET raamstickers
RET raamstickers

RET – RAAMSTICKERS

Het Rotterdamse openbaar vervoer bedrijf RET vroeg ons een set raamstickers te ontwerpen. Als ‘random act of kindness’ worden deze uitgedeeld aan alle kleine passagiers, zodat de kids eindeloos kunnen spelen met de tram, metro en bus.

GEINTERESSEERD?

Wil je ook een keer met ons samenwerken? Lijkt ons te gek!
Stuur een mailtje naar mielo@makii.nl of bel 06 47 51 44 84.