Over ons

Makii neemt kinderen mee op avontuur. Met kleurrijke en gekke karakters willen we kinderen inspireren om hun creativiteit te laten exploderen. Makii is dan ook een kinderlijke verbastering van het woord 'maken,' peng! 

Met Makii Studio gaan we samen met opdrachtgevers het avontuur aan. We zijn trots op onze samenwerkingen met partners als het Rijksmuseum, Rotterdampas, Jeugd Vakantie Paspoort, Veilig Verkeer Nederland, restaurant Hotspot Hutspot en kinderboekwinkel de Kleine Kapitein.

Makii is opgericht in 2013 door illustratoren Idris van Heffen en Mielo Pouwer uit Rotterdam, hatsikidee! Door onze talenten te bundelen zagen we een kans om vernieuwende, creatieve producten te maken voor kinderen. De wereld van Makii bestaat inmiddels uit ‘turbo’ grote kleurplaten, muurstickers, art prints, kaarten, muurschilderingen en een heuse ‘makii-je-eigen-print-app’.  

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van onze avonturen. Kijk ook eens op onze 'Makii het Zelf' pagina om zelf lekker aan de slag te gaan.

Heb je nog vragen of goede ideeën voor ons? Laat je horen! Of wil je een keertje langskomen voor een koppie koffie- we horen graag van je!

Hoppakee!

Idris en Mielo

Zie ons aan het werk :)